Belçim Bilgin geçirdiği trafik kazası sonrası çektiği acıları anlattı

Belçim Bilgin, Kapadokya tatilinden İstanbul'a dönerken geçirdiği trafik kazası hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Hâlâ iyileşme ve tedavi sürecim devam ediyor. 2022 yılında aklıma çok acılar geliyor. Altı aydır yatıyorum ve hareket edemiyordum ilk başlarda yatakta. Felç kalabilirdim. Nazar böyle bir şey değildir. Kimsenin böyle kötü düşüncelere sahip olacağını düşünmüyorum" dedi.

Abone ol

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Menajerlik ajansı 'Be Management', Arnavutköy'deki bir mekanda yılbaşı daveti verdi. Belçim Bilgin, geceye katılanlar arasındaydı.

2022 yılı içerisinde geçirdiği trafik kazasında bel bölgesinden hasar alan ve vücudunda kırıklar oluşan Bilgin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"FELÇ KALABİLİRDİM"
Bu süreci anlatan oyuncu, "Biliyorsunuz; Hâlâ iyileşme ve tedavi sürecim devam ediyor. 2022 yılında aklıma çok acılar geliyor. Altı aydır yatıyorum ve hareket edemiyordum ilk başlarda yatakta. Bana doktorum morfin verdi ve bağımlılık yapması korkusuyla kullanmadım. Acıya tahammül etmeye çalıştım. Hayatta hiçbir şey gözüktüğü gibi değil. Sevgiyi hatırlatmak ve birlikte hareket etmenin gücünü hatırlatmak istiyorum. Aile ve sevdiklerimizin değerini hep bilelim. Yatarken hep bunları düşündüm. Bu yılı geride bırakmak benim için güzel olacak. Felç kalabilirdim. Nazar böyle bir şey değildir. Kimsenin böyle kötü düşüncelere sahip olacağını düşünmüyorum" dedi.

'Müzik piyasası hırpalayıp bir yere atmak üzere kurulu' Magazin Aytaç Şaşmaz-Cemre Baysel ayrılığında ilk açıklama geldi Magazin İlker Kaleli ile ilgili bomba itiraflar! Magazin Tarkan: Acayip şeyler olacak Magazin