“Behzat Ç: Seni Kalbime Gömdüm” sinema filminin senaristi cezaevi tahliyesinin ardından ilk kez görüntülendi

22 Eylül 2017'de bir arkadaşıyla beraber Bodrum'a giderken İzmir'de bir araca arkadan çarpan yazar ve senarist Emrah Serbes, çarptığı arabadaki 3 kişinin hayatının kaybetmesine sebep olmuştu. Tutuklandığı gün "Benim adım Emrah Serbes. Sonunda 't' yok." şeklinde yaptığı açıklamalarla hafızalara kazınan Serbes, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez görüntülendi.

Abone ol

2017 yılında arkadaşıyla Bodrum'a giderken kaza yapan ve 3 kişinin ölümüne sebep olan Emrah Serbes'in alkollü olduğu tespit edilerek 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yaptığı kazanın ardından cezaevine giren yazar ve senarist Emrah Serbes, tahliye olduktan sonra ilk kez önceki akşam bir pilavcıdan çıkarken görüntülendi.

Hürriyet'in haberine göre, artık sadece yazmaya yöneldiğini belirten Serbes daha fazla konuşmak istemediğini söyleyerek asistanıyla beraber mekandan uzaklaştı.

Avrupa Yakası'nın Volkan'ı Ata Demirer'den itiraf Magazin Ece Ronay'dan boşanma kararı Magazin Hazal Kaya ifade verdi Magazin Burhan Çaçan hayatını kaybetti Magazin