Begüm Öner, Bodrum'daki pahalılığı eleştirdi: "Yunanistan daha ucuz"

Oyuncu Begüm Öner, tatil için gittiği Bodrum'daki yüksek fiyatları eleştirdi ve Yunanistan'da aynı hizmetlerin daha uygun olduğunu belirtti. Öner, "Bodrum'da iki kişi 5 bin TL, Samos'ta bin lira ödüyorsunuz" dedi.

Abone ol
  • Seksenler dizisinde Elvan rolüyle tanınan Begüm Öner, oyuncu eşi Ceyhun Fersoy ile birlikte tatil sezonunu açtı. İlk olarak Bodrum'a giden çift, daha sonra Yunanistan'ın Samos Adası'na geçti. Öner, tatil deneyimlerini ve fiyat karşılaştırmalarını basın mensuplarıyla paylaştı.

"Türkiye'de 5 Bin, Samos'ta Bin Lira"

  • 2. Sayfa'da yer alan habere göre, Bodrum'daki yüksek fiyatlardan yakınan Begüm Öner, "Bodrum'da fiyatlar korkunç. Samos Adası'nda fiyatlar Bodrum'un yarısı kadar. Karides, kalamar, ahtapot yeseniz iki kişi Türkiye'de en az 5 bin TL ödersiniz. Samos'ta bin beş yüz lira, belki bin lira ödersiniz. Ciddi bir fiyat farkı var yani" dedi.

"Ülkemizde Nereye Gitseniz Para Ödüyorsunuz"

  • Yunanistan'da plajların ücretsiz olduğunu vurgulayan Öner, "Girişte bir ücret ödemiyorsunuz. Şezlong ücreti de yok. Bizim ülkemizde nereye gitseniz şezlong parası ödemek zorundasınız. Bunlar gerçekten çok üzücü çünkü herkesin tatil yapmaya ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.
KÖFN grubu dağıldı Magazin Bengü'nün Van konserinde şok protesto Magazin Enes Batur trafik kazası geçirdi! Magazin Haluk Levent hastaneye kaldırıldı Magazin