Avukat Hüseyin Kaya'dan Dilan Polat'a toplumun sosyolojini anlasınlar diye kitap önerisi: Tutunamayanlar 

'Kara para aklama' iddiaları sonrası tutuklu yargılanan Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, Nevşin Mengü'nün yayınına konuk olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dilan Polat'ın her gün ağladığını söyleyen Kaya, kendisine toplumun sosyolojik yapısını anlaması için kitap gönderdiğini söyledi.

Abone ol
  • Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan yüksek güvenlikle Çorlu Cezaevi'ne nakledilen Dilan Polat, parmaklıklar ardında ağlamaya devam ediyor. Polat'ın son durumunu avukatı Hüseyin Kaya aktardı.
  • Her fırsatta şatafatlı hayatını paylaşan, evine gelen kuryelere altın dağıtan, dilencilere destelerle dolar dağıtan Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, toplum nezdinde 'görgüsüzlük' olarak yorumlanan tüm bu hareketlerini cezaevinde geçirdiği süre zarfında törpülemesi ve başından geçenleri idrak etmesi için kitap tavsiyesinde bulunduğunu söyledi.

"TUTUKSUZ YARGILANMASI GEREKİYOR"

  • Gazeteci Nevşin Mengü'nün Youtube kanalında konşan Kaya, Polatların tutuksuz yargılanması gerektiğini savunarak "Bugüne kadar vergi yüzünden tutuklanan var mı?" diye sordu.

DİLAN POLAT'A ŞAŞIRTAN KİTAP ÖNERİSİ

  • Dilan Polat'ın cezaevinde sürekli ağlama nöbetleri geçirdiğini belirten Hüseyin Kaya, Polat'a Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar adlı romanı ile Viktor Emil Frankl'in İnsanın Anlam Arayışı adlı ünlü eserini gönderdiğini söyledi.

"BİTİRMEZLERSE ZİYARETE GİTMEYECEĞİM"

Kaya, "Dilan hanım bu kitapları okuyarak cezaevi ortamında normalleşecek. Bitirmezlerse ziyarete gitmeyeceğim" diyerek espri yaptı.

Dilan Polat'ın Tutunamayanlar'ı okuyacak olması Nevşin Mengü'yü de gülümsetti.

MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu? Magazin Filiz Akın’dan kötü haber Magazin Polatların davasında flaş gelişme! Serbest kaldı Magazin Nihal-Bahar Candan kardeşlerin cezaevi günlükleri! Magazin