AVM'de görüntülenen Dilan Polat'ın kara kutusu Şule, videosunu çeken kişiden şikayetçi oldu

Dilan Polat'ın kara kutusu Şule geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülenmiş, üzerindeki ceketin Dilan Polat'a ait olduğu iddia edilmişti. O anlarına dair videosu TikTok'ta gündem olan Şule, özel hayatının ihlal edildiği gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundu.

Abone ol
  • Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanması sonrası gözler Dilan Polat'ın sağ kolu olan Şule'ye çevrilmişti.
  • Şule son olarak geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Üzerindeki cekete dikkat kesilen kullanıcılar ceketin Dilan Polat'a ait olduğunu ileri sürdü.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİP SAVCILIĞA KOŞTU

  • Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler sonra Şule İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına giderek videoyu çeken kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

'DİLAN POLAT VERDİ'

  • Ekol Haber'den Dilek Yaman'ın haberine göre; Maysa isimli bir TikTok hesabından paylaşılan görüntüler üzerine Şule, kıyafetin kendisine Dilan Polat tarafından verildiğini, Polat'ın eski kıyafetlerini kendisine kullanması için verdiğini ve ceketi izinsiz kullanmadığını belirtti.

ÖZEL HAYATI İHLAL

  • Şule U., kendisini gizlice videoya çeken sosyal medya kullanıcısının ise özel hayatını ihlal ettiğini, yayınlanan video sonrası cezaevindeki Dilan Polat'ın kıyafetlerini izinsiz giyiyormuş algısı yaratarak diğer kullanıcıların iftirasına maruz kalmasına neden olduğunu ifade etti.

  • Genç kadının şikayeti sonrası savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Survivor AllStar kadrosu yenilendi: Çekilen isim yerine yeni yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı! Magazin Çektiği video sonu mu olacak? Banu Parlak adliyeye sevk edildi Magazin MasterChef'te 3. kaşık atıldı! Dokunulmazlığı kazanan ve potaya girenler kim oldu? Magazin Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Eylül Öztürk mal varlığını açıkladı Magazin