Arka Sokaklar Rıza Baba öldü mü, Zafer Ergin 18 yıl sonra ayrıldı mı? Kanal D Arka Sokaklar 640. son bölüm izle

Arka Sokaklar, dün akşam 640. bölümü ile ekrana geldi. Fenomen dizi 18. sezonu ile geri dönüş yapmış ve hayranlarını sevindirmişti. Dün akşam ekrana gelen son bölümde Rıza Baba'nın cenazesi izleyenleri merak içinde bıraktı. Rıza Baba gerçekten öldü mü, Zafer Ergin diziden ayrılıyor mu? İşte Arka Sokaklar 640. son bölümü...

Abone ol

Türk televizyonların en uzun süre yayınlanan dizisi Arka Sokaklar, 18. sezonu ile muhteşem bir geri dönüş yaptı. Arka Sokaklar 640. bölümünde Zafer Ergin'in canlandırdığı Rıza Baba (Rıza Komiser)'in cenazesinin kaldırıldığı sahneler ekrana geldi. Bu sahneler sonrasında Arka Sokaklar 640. son bölüm izle ve Arka Sokaklar Rıza Baba öldü mü sorularına yanıt aranıyor.

ARKA SOKAKLAR RIZA BABA ÖLDÜ MÜ?

Efsane dizi Arka Sokaklar 640. bölümünde Rıza Baba'nın intihar ettiği söylendi. Ve Rıza Baba'nın cenazesinin kaldırıldığı sahneler ekrana geldi. Arka Sokaklar Rıza Baba öldü mü sorusuna yanıt dizinin bir sahnesi ile geldi.

İntihar ettiği söylenen Rıza Baba, ekibin aradığı adamla birlikte ortaya çıktı. Ekip arkadaşları Rıza Baba'yı görünce şoke oldu. Rıza Baba yaptığı planı şu sözlerle anlattı:

Sadullah'ın içeri sızdırdığı adam gözü hep üstümdeydi. Bulduğumuz izler, bize kurulan berbat oyun hepsi resmi tamamlıyordu ama harekete geçemezdim. Biz şehitlerimize yanarken dışarıdaki tezgah tıkır tıkır işliyordu.

Yapılacak şey belliydi. Ölmeden ölmek şart oldu. Kolay oldu demiyorum, değildi. Adım adım operasyonun içindeydim. Sadullah'ı köşeye sıkıştırmak ona bu hesabı sormak için ölmeye değerdi. Sadullah bitene kadar o çevresi satın aldığı herkes açığa çıkana bekleyecektim ama Kadir... Kardeşini kaybetti bizim yüzümüzden. O anneye bir kez daha kötü haber gideceğime kendimi gömerim.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Arka Sokaklar'ın 640. Bölümünde ekip, Sado'nun elindeki Kadir'i kurtarmak için büyük bir operasyon düzenledi!

Ayaztepe duruşmasından olumlu karar çıkmış ve ekibin göreve iadeleri başlamıştır. Yeniden toplanan ekip ilk iş Nedim’i adalete teslim etti.

Kardeşinin intikamını almaya yemin etmiş olan Kadir bir muhbir vasıtasıyla Sadullah’a ulaşmaya çalıştı. Ancak bu zorlu yolda onu tehlikeler bekliyordu. Hakan’ın korumalığını yaptığı İpek’in erkek arkadaşı Kaan başlarına iş açtı. Sadullah Ünal’a yeni bir görev verir. Böylece eski defterlerin kapanmasını sağladı.

Arka Sokaklar 640. son bölüm izle

Türkiye'nin Oscar adayı filmi belli oldu Magazin Hande Sarıoğlu fiziğiyle büyüledi Magazin 3. All Star belli oldu Magazin Feyyaz Yiğit'ten Gibi için 5. sezon müjdesi! Magazin