Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan bebeklerini kaybetti

2018 yılında evlenen ve 2 erkek çocuğu dünyaya getiren Turan çifti, 3.kez bebek heyecanı yaşadı. Fakat bu yarım kaldı. Aslıhan Doğan'ın bebeğini kaybettiği öğrenildi.

Abone ol

Türk futbolunun efsanesi Arda Turan, 2018 yılında Aslıhan Doğan ile evlendi.

Bu birliktelikten aynı yıl Hamza, 2020 yılında ise Asil Turan dünyaya geldi.

YouTube'da içerik üreten Aslıhan Doğan ve Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, magazin dünyasında dikkat çekiyor.

"KIZIM OLURSA MUTLU OLURUM"

3'üncü çocuk sinyallerini veren Aslıhan Doğan, daha önce yaptığı açıklamada, "Kısmet olursa ikimizin de istediği bir şey… Arayı açmadan üçüncü çocuğu doğurmak isterim. İki oğlum var ve üçüncüsü kız olursa çok mutlu olurum. Kızım olursa adının Farah Aslıhan olmasını istiyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

BEBEKLERİNİ KAYBETTİLER

Yaşadığı sağlık problemleri sebebiyle bu hayalini rafa kaldıran Aslıhan Doğan'ın kısa süre önce hamile olduğu öne sürüldü.

Ünlü çift büyük bir sevinç yaşarken, ortaya üzücü bir iddia atıldı. 2.Sayfa'nın aktarımına göre 2 aylık hamile olan Aslıhan Doğan Turan, gittiği doktor kontrolünde bebeğini kaybettiğini öğrendi.

Birinci ağızdan sağlık durumu açıklaması: Çok şükür Magazin Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar 18. sezon oyunları kimler? Magazin Sabancılardan kötü haber! 48 saat uyutulacak 3. Sayfa MasterChef AllStar'da 100 bin para ödülünü kim kazandı? Magazin