Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'dan sevindiren haber! Biri taburcu edildi diğeri normal odaya alındı

Yunanistan’ın Leros Adası’nda geçirdikleri deniz kazasında ölümle burun buruna gelen iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'dan güzel haberler gelmeye başladı. Pegasus Havayolları'nı da bünyesinde barındıran Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı normal odaya alınırken eşi Vuslat Doğan Sabancı taburcu edildi.

Abone ol

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Ali Sabancı ve eşi, Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın iş insanı kızı Vuslat Doğan Sabancı, geçtiğimiz Ağustos ayında Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirmiş, 25 Ağustos'ta İstanbul'a getirilmişti.

Tedavileri süren Sabancı çiftinin sağlık durumları merak ediliyor. Kazadan sonraki ilk hafta sevenlerini korkutan çiftin durumları iyiye gidiyor.

VUSLAT DOĞAN SABANCI TABURCU EDİLDİ

NTV'nin haberine göre, deniz kazasında ağır yaralanan Ali Sabancı yoğun bakım servisinden normal odaya alındı. Vuslat Doğan Sabancı ise tedavi gördüğü özel hastaneden cuma akşamı taburcu edildi. Sabancı'nın tedavisinin evden sürdürülmesine karar verildi.

Vuslat Doğan Sabancı

ALİ SABANCI HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Botlarıyla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı yaralanmış, ilk müdahaleleri Yunanistan'da yapılmıştı. Oradan Bodrum'a, sonrasında da İstanbul'a getirilen çiftten Ali Sabancı'nın bilinci beş gün sonra yerine gelmişti. 

"VUSLAT DOĞAN SABANCI'YI UZUN BİR SÜREÇ BEKLİYOR"

Geçtiğimiz hafta Sabah yazarı Bülent Cankurt, Vuslat Doğan Sabancı'nın, yüzüyle ilgili birçok operasyon geçireceği bilgisini aldığını paylaşmış, "Tedavisi normal odada devam eden Vuslat Hanım'ın, damak, dişleri ve çene kısmında ağır olmak üzere yüzünde büyük hasar oluşmuş. Estetik cerrah olan bir arkadaşım, şimdiye kadar iki ameliyat geçiren Vuslat Hanım için 'Daha 9-10 ameliyat olması lazım' dedi" ifadelerini kullanmıştı.

"Azrail dosyamı kaybetti" Magazin Skandal sözler mahkemelik oluyor Magazin Serdar Ortaç yeniden evleniyor Magazin Taha Duymaz'ın annesinden duygusal paylaşım Magazin