Algı Eke: Oyunculuğu bırakmadım, buradayım!

Şimdiye dek birçok dizi projesinde yer alan Algı Eke, uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. 37 yaşındaki Eke, Datça'ya yerleşip oyunculuğu bıraktı haberlerine tepki gösterdi. Eke, "Nefes almak için kısa bir süreliğine oraya yerleştim. Oyunculuğu bırakmadım" dedi.

Abone ol

NTV'de yayınlanan Ceyda Düvenci ile Bambaşka Sohbetler programına konuk olan oyuncu Algı Eke uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. Düvenci'nin "Yoruldun mu, seni ekrandan uzaklaştıran ne" sorusu üzerine Eke, "Kendimi bulmam gerekiyordu, mola verdim" dedi.

"BİR DÖNEM DİZİ SETLERİ İNSANLIK DIŞI ÇALIŞTIRIYORDU"
On yıldan fazladır setlerde olduğunu söyleyen Eke, "Bir dönem setler çok insanlık dışı şartlarda çalıştırıyordu bilirsiniz. Ben çok yorulmuşum. Yemeği bile hızlı yiyorum. Hep bir koşuşturmaca içindeydim. 13-14 saat sette kaldığım zamanlar oldu. Rekabeti de seviniyorum. Ben başak burcuyum. Burçlara meraklı değilim ama vakit bulup baktım burcumun özelliklerini yansıtıyormuşum. Ben biraz kendimle kalmak istiyormuşum. Doğayı çok seviyorum. O yüzden Datça'ya yerleştim" dedi.

"YANLIŞ SEÇİM YAPTIM"
Yaptığından pişman olmadığını ancak seçiminin yanlış olduğunu itiraf eden Algı Eke, "Çok uzağı seçmişim. İstanbul'a daha kolay gelinip gidilen bir yer olabilirmiş" dedi.

"ARAYIP SORMADAN HABER YAPMIŞLAR"
Yokluğunda hakkında çıkan 'Oyunculuğu bıraktı' haberlerine kızan Eke, "Hiçbir zaman magazinsel olmadım.
Datça'ya yerleştiğimi kimseye haber vermemiştim. Bunu öğrenip oyunculuğu bırakmışım gibi yansıtmışlar. Kimse beni arayıp bana bir şey sormadı. Bırakmadım burdayım" şeklinde konuştu.

Kaybettiklerine inat paraya kıydı Magazin Ünlü model: İğneli işlemlerden korkarım Magazin "Bak Elon! Papaz olacağız seninle" Magazin 4 çocuklu Emine tek kelimeyle çocuklarını çıldırttı Gündem