Ajda Pekkan'dan Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni, bugün Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Ajda Pekkan, müzik alanında ödüle layık görülmesi dolayısıyla büyük gurur ve heyecan içinde olduğunu belirterek, "Bugün sanat hayatımın en önemli noktalarından biridir." ifadesini kullandı. 

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni, bugün Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Birçok alanda ödüller sahiplerini buldu.

Ajda Pekkan, müzik alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görüldü. Pekkan, ödülünü almasının ardından yazılı açıklama yaptı.

"SANAT HAYATIMIN EN ÖNEMLİ NOKTALARINDAN BİRİDİR"
Bu ödüle layık görüldüğü için büyük gurur ve heyecan içinde olduğunu dile getiren Pekkan, "Bugün sanat hayatımın en önemli noktalarından biridir. Çünkü bu ödül benim için bambaşka duygular ve çok önemli anlamlar içeriyor." değerlendirmesinde bulundu.

"BİRÇOK TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİM"
Pekkan, müzik hayatı boyunca Türkiye'ye bağlılığı ve sevgisi ile milli değerlerinin daima önemli ve öncelikli olduğunu vurguladığı açıklamasında, "Bu uzun soluklu yolculukta kariyerimi şekillendirirken de tüm bu duygularla verdiğim kararlar ile ülkemin sanatçısı olmayı tercih ettim. Yurt dışındaki kariyerimde birçok teklifi geri çevirmemdeki temel sebep bu kadim topraklardaki sevgi ve aidiyet duygusudur." ifadelerine yer verdi.

Birce Akalay yine bomba gibi  Magazin Pelin Karahan'ın büyük kırgınlığı Magazin Yıllar sonra Avrupa Yakası itirafı! Magazin Melisa Döngel'in yeni dizisinin adı ne? Magazin