Aile dizisi hangi kanalda, ne zaman başlayacak?

Başrolde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı buluşturan Aile dizisi merakla bekleniyor. Diziden bugün ilk görseller geldi. Diziseverler, aile dizisi hangi kanalda, ne zaman başlayacak merak ediyor. Peki, Aile dizisi konusu nedir? Kimler oynuyor?

Abone ol

Büyük bir heyecanla beklenen Aile dizisi Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'yı buluşturdu. Dizinin çekiminde gelen ilk kareler basınla paylaşılırken diziseverleri meraklandırdı. Peki, Aile dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? Aile dizisinde kimler oynuyor? Aile dizisi konusu nedir?

AİLE DİZİSİ OYUNLARI KİMLER?

Hakan Bonomo’nun yazdığı, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın oturduğu dizide Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor. Başrolde ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor.

AİLE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

AİLE DİZİSİ HANGİ KANALDA, NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aile dizisi, Show TV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin başlama tarihi henüz belli değil.

Nagihan Karadere kimdir, kaç yaşında, nereli? Magazin Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu? Magazin Karnı burnunda yeni poz Magazin Afra'yı çabuk unuttu! Magazin