Adriana Lima kimdir, kaç yaşında, nereli?

Adriana Lima, bir zamanların en ünlü top modellerinden, Victoria's Secret mankeni. Güzelliği dillere destan modelin doğum sonrası hali görenleri şaşkına çevirdi. Peki, Adriana Lima kimdir, kaç yaşında, nereli, kocası kim?

Abone ol

Victoria's Secret mankeni süper model Adriana Lima, bir dönem Metin Hara ile yaşadığı birliktelik çok konuşulmuştu. Dünyanın en çok kazanan kadınları arasında olan güzel modelin doğum sonrasında çıktığı podyumda izleyenleri şok etti. Peki, Adriana Lima kimdir, kimle evli, kaç yaşında? İşte Adriana Lima son hali ve meşhur modelin hayatı...

ADRIANA LIMA KİMDİR?

Tam adı Adriana Francesca Lima olan güzel model, 12 Haziran 1981‘de Brezilya'da doğdu. 13 yaşında, yerel bir mağazada alışveriş yaparken keşfedilen Lima, 15 yaşındayken Ford Supermodel of Brazil Model Search yarışmasında 1. seçildi. 1996‘da yapılan Ford Supermodel of the World Contest'de ise 2. oldu.

Ford Modellik Ajansı sayesinde New York'a taşınan Lima, Elite Model Management ile anlaştı.

1997-1998 yılları arasında daha kariyerinin başlarındayken Vogue ve Marie Claire gibi dergiler için moda çekimleri gerçekleştiren 1,78 m. boyundaki Lima, Christian Lacroix, Valentino gibi ünlü markaların defilelerine çıktı.

Lima’nın asıl büyük çıkışı Dominikli sevgilisi Alberto ile birlikte çalıştıkları ve Times Square'deki reklam tablosuna asılan Vassarette billboard reklamıyla gerçekleşti.

1998‘de Victoria’s Secret defilesinde yer alarak iyice tanınır hale gelmeyi başardı.

2000'de Guess, Maybelline, Bebe, Mossimo ve BCBG‘nin reklam yıldızı oldu.

2003‘deki Victoria’s Secret defilesinin açılış mankeni oldu.

2005‘de sınırlı sayıda üretilen Pirelli takviminde yer alan Lima, aynı yıl AskMen.com‘un ‘Top 99 Women‘ listesinde 1. sırada yer aldı.

Geçmişte birçok ünlüyle birliktelikler yaşayan Lima, bir dönem Lenny Krawitz‘le nişanlı kaldı fakat bu ilişki, 2003’de sona erdi.

2009 yılında İstanbul’a gelip Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunduğu Var Mısın Yok Musun adlı programa katıldı.

2017 yaz aylarında yazar Metin Hara ile ilişki yaşamaya başladı.

Adriana Lima, 14 Şubat 2009’da NBA’de oynayan Sırp basketbolcu Marko Jarić ile ABD’de Wyoming’de sadece aile ve yakın çevrelerinin katıldığı bir törenle evlendi. 15 Kasım 2009’da kızı Valentina Lima Jarić ve 12 Eylül 2012’de İkinci kızı Sienna Lima Jarić doğdu.

Dünyanın en zenginleriyle aynı listede Gündem Ne zamana kadar sahne alamayacak? Magazin Seda Bakan’dan kızlarıyla poz! Magazin İkinci çocuklarına verecekleri isim belli oldu Magazin