2. Sayfa'nın konuğu olan Dilan Polat: Üzerimdeki kombin 350 bin TL

Lüks yaşantısı ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Dilan Polat, 2. Sayfa'nın konuğu oldu. Burada çarpıcı açıklamalarda bulunan Polat, kombininin 350 bin TL olduğunu söyledi. Türk kahvesine koyduğu altın tozunu birilerini kudurtmak için yaptığını dile getiren Polat, evden getirdiği fincanıyla Türk kahvesini içti. İşte programdan kesitler...

Abone ol

Lüks yaşantısını her fırsatta sosyal medya hesabından paylaşan ve yaptığı bu paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren sosyal medya fenomeni ve iş kadını Dilan Polat, TV8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Burada çarpıcı açıklamalarda bulunan Dilan Polat'ın kombini dikkat çekti.

Gösterişli hayatıyla tanıdığımız Dilan Polat'ın kombinin fiyatının 350 bin TL olduğu öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat TV8'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu.

Hayatına dair bilinmeyenleri anlatan Polat, yatak odasında eşine yaptığı ve sosyal medyada paylaşmasının ardından linçlenen dansını canlı yayında beline battaniye bağlayarak tekrar yaptı.

"BAZILARINI KUDURTMAK İÇİN KAHVEMİ ALTIN TOZUYLA İÇİYORUM"

Programın devamında kombinin fiyatının sorulması üzerine 350 bin TL yanıtını veren Polat, herkesi şoke etti.

Polat, evden getirdiği fincanıyla içtiği Türk kahvesine altın tozu koydu. Bu hareketini, 'bazılarını kudurtmak için yapıyorum' şeklinde açıklayan Polat, canlı yayında kahvesini altın tozuyla içti.

ENGİN POLAT PROGRAMA BAĞLANDI

Program sırasında eşi Engin Polat'ın canlı olarak bağlanması üzerine mutluluğu yüzünden okunan Dilan Polat'ın o halleri izleyenleri güldürdü.

Eşiyle samimi diyaloğu dikkat çeken Dilan Polat, eşi Engin Polat'a olan aşkını adeta haykırdı.

CANLI YAYINDA TEKNE İSTEDİ

Program sunucusunun "İlerleyen günlerde eşinden isteyeceğin bir şey var mı? Bir planın var mı?" sorusu üzerine Dilan Polat, eşi Engin'e şöyle seslendi:

"Engin bana ne zaman tekne alacaksın kocacığım?"

Eşi Dilan Polat'ın bu sorusu üzerine ise Engin Polat, "Hallederiz aşkım" dedi.

"BENİ ALDATIRSA ASLA AFFETMEM"

Eşi Engin Polat'a olan aşkını her yerde dile getiren ve bu aşkla adından söz ettiren Dilan Polat, program sunucusunun "Engin ne yapsa onu asla affetmezsin?" sorusu üzerine şu cevabı verdi:

"Allah korusun, aldatılırsam affetmem. Cep telefonunu dönem dönem kurcalıyorum. Kocama yazanlara bakıyorum. Ama hiçbir zaman kötü bir şeyle karşılaşmadım. Kendisine yazan her kadını engelleyen adamdan nasıl şüphelenirim?"
Özkan Uğur anısına konser Magazin İYİ Parti'den İstanbul ilçesinden Belediye Başkan adayı oluyor Siyaset MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, 3. ve 4. eleme adayı kim oldu? Magazin Doğum yapacağı yer belli oldu Magazin