Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kuru Otlar Üstüne filmi, Cannes Film Festivalinde prömiyerini yaptı. Üç saatlik film, izleyenler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Nuri Bilge Ceylan'ı yeni filmi Kuru Otlar Üstüne teaser'ı da yayımlandı. Peki, Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyona girecek? Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncuları kimler?

Abone ol

Nuri Bilge Ceylan, yeni filmi "Kuru Otlar Üstüne" 76. Cannes Film Festivali'nde büyük sükse yaptı. Alkış rekoru kıran film, yaklaşık üç saat. Teaser'ı yayımlanan Kuru Otlar Üstüne filmi ne zaman vizyona girecek, kimler oynuyor, konusu nedir merak ediliyor. İşte Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi Kuru Otlar Üstüne'ye dair merak edilenler...

KURU OTLAR ÜSTÜNE NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Kuru Otlar Üstüne, Kültür ve Turizm Bakanlığından 2 milyon TL, Eurimages Fonu'ndan ise 470 bin Euro destek alarak Erzurum'un Karayazı ilçesinde çekimlere başlamıştı. Filmin vizyon tarihi belli değil.

KURU OTLAR ÜSTÜNE KONUSU NEDİR?

Filmin konusu; Anadolu'nun ücra bir köyünde zorunlu hizmetini yapmakta olan genç öğretmen Samet'in, İstanbul'a atama beklediği karamsar günlerde Nuray ile tanışması sonrası yaşadıkları ele alınıyor.

KURU OTLAR ÜSTÜNE OYUNCULARI KİMLER?

Kuru Otlar Üstüne filminin oyuncu kadrosunda Elit Andaç Çam, Musab Ekici, Münir Can Cindoruk, Cengiz Bozkurt, Ferhat Akgün ve Ece Bağcı gibi isimler de yer alıyor.

Hızlı ve Öfkeli 10 vizyona girdi mi, ne zaman girecek? Kültür-Sanat Türkiye'de ilk defa bilim felsefe ve din konferansı Kültür-Sanat Bugün ücretsiz olacak Kültür-Sanat Müzeler yarın ücretsiz olacak Kültür-Sanat