Efsane rock grubu Jethro Tull 23 Kasım'da İstanbul'da

Dünyanın en prestijli rock gruplarından biri olan Jethro Tull,'un 23 Kasım’da İstanbul’da konser vereceği açıklandı.

Abone ol
  • Progresif rock, folk rock ve hard rock türlerinde çığır açan Jethro Tull, Grammy ödüllü müziği ve 60 milyondan fazla albüm satışıyla dünya çapında milyonlarca hayrana sahip.
  • 40’tan fazla ülkede 3000’den fazla konser veren ve buna her yıl dünya çapında 100 yeni konser ekleyen grup, Volkswagen Arena’da hayranlarıyla buluşacak.
  • Jethro Tull, flütü rock müziğe tanıtan adam olarak tarihe geçen solistleri Ian Anderson liderliğinde, ilk albümleri 'This Was'dan son albümleri 'RökFlöte'e uzanan repertuvarını, her yaştan Türk hayranlarıyla buluşturacak. 
  • Efsanelerden aldıkları ilhamla yaptıkları müzikle efsaneye dönüşen Jethro Tull’un, 23 Kasım Cumartesi akşamı Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde gerçekleştireceği büyüleyici performansını kaçırmak istemeyenler için biletler, 4 Temmuz Perşembe online bilet satış platformlarında satışa sunulacak.
Topkapı Sarayı'nda bir ilk! Kültür-Sanat Harry Potter’ın en değerli ürünü rekor fiyata satıldı Kültür-Sanat Dünyada tek örneği Türkiye'de bulunan bin 500 yıllık Roma zırhı restore edildi Kültür-Sanat Kırıkkale'de Hitit İmparatorluğu'na ait sırlarla dolu 3 bin 300 yıllık tablet bulundu Kültür-Sanat