Zonguldaklı madencilerin depremzedelere bir mesajı var: Kömür için değil ömür için geldik

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından zamana karşı yaşam mücadelesini kazanmak için büyük bir özveriyle yürütülen arama-kurtarma çalışmalarında madenciler de seferber oldu. Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak ekibinin çalışma tahtasına yazdığı not duygulandırdı.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları, yıkımın 9. gününde de sürüyor.

Adıyaman'da yıkılan binanın enkazında kalan 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin, 198 saat sonra enkaz altından sağ kurtarıldı.

Muhammed'i kurtaran Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Zonguldak ekibi, çalışma tahtasına "Kömür için değil! Ömür için geldik... Hakkınızı helal edin" yazdı.

Haberet.com deprem bölgesinde! Muhabirimiz İlknur Yılmaz Kahramanmaraş'taki son durumu paylaştı! Gündem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Baykal'ın cenazesinde Gündem Yardım için gönderilen montun her bir cebinden çıkanlar ağlattı Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem