Yurt genelinde 19 Mayıs kutlanırken Kartal'da CHP'liler ve MHP'liler birbirine girdi! Ankara'da da Kılıçdaroğlu'nun korumaları bir kameramanı tokatladı

Bugün yurt genelinde 19 Mayıs coşkuyla kutlanırken bazı illerde tatsız olaylar yaşandı. İstanbul Kartal'da çelenk koyma töreninde MHP üyeleri ve CHP Gençlik kolları üyeleri birbirine girdi. Ankara'da Anıtkabir ziyareti sırasında da Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun korumaları görüntü almak isteyen ancak kalabalıktan dolayı rahat hareket edemeyen bir kameramana sert müdahalede bulundu.

Abone ol

Kartal'daki 19 Mayıs kutlamalarında çelenk koyma töreni esnasında tatsız bir olay yaşandı. MHP üyeleri ve CHP Gençlik kolları arasında yaşanan anlaşmazlık kısa sürede büyüdü.

Tansiyon yükseldi, tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşlar araya girerken, müdahalelere rağmen öfkeli grup ayrılmadı. O anlar çevredekiler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

ANITKABİR'DE HAREKETLİ DAKİKALAR
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Anıtkabir'i ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun katılımda tökezleyip düşme tehlikesi geçirdi.

KORUMADAN KAMERAMANA SERT MÜDAHALE
Bu sırada Kılıçdaroğlu'nun korumaları, etrafındaki kalabalığa müdahalede bulundu. Sivilleri sağa sola fırlatan korumalar, bir kameramana da tokat attı. O izdiham anları ve yaşananlar kameralara yansıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinan Oğan ile görüştü SEÇİM 2023 Haberet'e konuşan Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Oruç'tan flaş çıkış! Paralarını geri ödeyelim Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Modern'de konuştu Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN International'a Sinan Oğan açıklaması! İsteklerine boyun eğmeyeceğim Gündem