YRP Konya Milletvekili Ali Yüksel hakkında üç eşi olduğuna dair çıkan haberlere yanıt gecikmedi: "Haberler tezvirattan ibarettir"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Cumhur İttifakı'na katılmasının ardından Konya Milletvekili seçilen Ali Yüksel hakkında '3 eşi var' iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddiaların ardından Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Yüksel, “1971'de evlendiğim eşim 2005'te vefat etmiştir; 2006'da evlendiğim eşim ile de 2018 yılında boşanmış durumdayım" ifadelerini kullanarak iddiaları yalanladı.

Abone ol

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılmasının ardından milletvekili seçilen Ali Yüksel hakkında ortaya atılan '3 eşi var' iddiaları gündemi sarstı!

İddiaların ardından haber yapan Cumhuriyet Gazetesi, Yeniden Refah Partili Ali Yüksel'in üç eşi olduğunun ortaya çıktığını ve kadın hakları savunucularının bu duruma tepki gösterdiğini ifade ederek "TBMM'de bulunması suçtur" yorumunu dillendirdi.

Cumhuriyet'teki bu haberin ardından çeşitli sitelerde yer alan haberlerde "üç eşi olan Yüksel" ifadelerine yer verildi.

Tüm bu haberlerin ardından Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel'den açıklama geldi. Yüksel, yaptığı açıklamalarda iddiaları net bir dille yalanladı.

İşte Yüksel'in yaptığı o açıklama...

Öncelikle bilinmelidir ki, hususî hayatımı ve bilhassa aile hayatımı ilgilendiren ayrıntılar özel hayatın mahremiyeti kapsamındadır. Yine bilinmelidir ki,1971'de evlendiğim eşim 2005'te vefat etmiştir; 2006'da evlendiğim eşim ile de 2018 yılında boşanmış durumdayım. Hakkımızda yapılan haberler ve paylaşımlar tezvirattan ibarettir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Mustafa Şentop TBMM başkanlığını geçici olarak Bahçeli'ye devretti Gündem Biri kazandı biri kaybetti: Partilerin 21 yılda oy değişimleri SEÇİM 2023 İsmail Saymaz'dan flaş iddia: Habertürk’te siyasi yazılara son verildi Gündem Temel Karamollaoğlu'ndan flaş açıklama! Millet İttifakı ortakları masadan tek tek kalkıyor Gündem