Yılbaşı Gecesi 2022 Doodle oldu!

Yılbaşı Gecesi 2022 için Google tarafından Doodle hazırlandı. Google, özel gün ve özel isimler için arama sayfasını özel animasyonlar ve görseller hazırlıyor. Yılbaşı için 2022 için hazırladığı animasyonlu Doodle ise büyük beğeni aldı. İşte Yılbaşı Gecesi 2022 için hazırlanan Doodle...

Abone ol

Google, özel günler için hazırladığı Doodle'ı bu sefer Yılbaşı Gecesi 2022 için kullanıcılara sundu. Arama sayfasında karşımıza çıkan bu görsele tıkladığımız açılan sayfada güzel bir animasyon karşılıyor bizi. Yeni yılı kutlayacağımız 31 Aralık Yılbaşı Gecesi 2022'de Google'ın hazırladığı Doodle, bu geceyle ilgili habere ulaşmayı ve güzel bir animasyonla karşılaşmayı sağlıyor.

YILBAŞI GECESİ 2022

Yılbaşı Gecesi 2022'de tüm dünya yeni yıla gireceğimiz geceyi coşkuyla kutlayacak. Pandeminin sonlanması ile birlikte yeniden renkli ve eğlenceli kutlamalar yapılacak. Evlerinde geçirmeyi düşünenler ise Yılbaşı Gecesi 2022'de televizyonda bu gece için hazırlanan programlar ile yeni yıla girecek.

Doodle Nedir?

Doodle’lar, tatil günlerini ve yıl dönümlerini kutlamak, ünlü sanatçıları, kâşifleri ve bilim insanlarını anmak amacıyla Google logosunda yapılan eğlenceli, şaşırtıcı ve bazen de spontane değişikliklerdir.

Doodle fikri ilk nasıl doğdu?

Doodle kavramı ilk olarak 1998 yılında, şirket henüz anonim şirket olmadan önce Google’ın kurucuları Larry ve Sergey’in, Nevada çölündeki Burning Man festivaline katıldıklarını göstermek için şirket logosunu değiştirmeleriyle doğdu. Google kelimesindeki ikinci “o” harfinin arkasına bir çöpten adam çizimi yerleştirdiler. Logonun bu değiştirilmiş hali, şirket sahiplerinin “şirket dışında” olduklarını Google kullanıcılarına komik bir şekilde söylemeyi amaçlıyordu. İlk doodle diğerlerine göre basit olsa da, önemli etkinlikleri kutlamak için şirket logosunu süsleme fikri bu sayede doğmuş oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 9 ülkeye yeni büyükelçi atandı Gündem Can Dündar gri listeye eklendi Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Küba Devlet Başkanı ile görüştü Gündem Kılıçdaroğlu'ndan Deniz Baykal'a ziyaret Gündem