Yeniden Refah Partili Mehmet Altınöz ittifak için AK Parti'den ne istediklerini açıkladı!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün AK Parti ile ittifak yapmayacaklarını açıkladı. Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, ittifak için ne istediklerini canlı yayında açıkladı.

Abone ol

14 ve 28 Mayıs genel seçimlerinde Cumhur İttifakı'na katılarak AK Parti'ye destek veren Yeniden Refah Partisi'nin 31 Mart yerel seçimlerinde ne yapacağı merak ediliyordu.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara'da parti genel merkezinde ittifak kararını açıklayarak izleyecekleri yol haritasını paylaştı.
Erbakan, AK Parti ile ittifak yapmayacaklarını ve bir beka meselesi olarak görmedikleri 31 Mart'taki seçimlere kendi adaylarıyla gireceklerini açıkladı.

NE İSTEDİLER?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, TV100'de katıldığı canlı yayında ittifakın neden oluşmadığına dair konuştu. Altınöz açıklamasında, "İttifak yapıyoruz. Büyükşehir’i de isteyeceğiz tabii ki. Hakkımız. Sonuçta cumhurbaşkanlığını altın tepside verdik." dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya acı haberi duyurdu Gündem Selçuk Bayraktar'dan başarının tanımı Gündem Hamza Dağ gençlerle sohbet etti Gündem Gökhan Zan'dan Lütfü Savaş'a 'Hatay' tepkisi! Gündem