Yavuz Ağıralioğlu partisinin ilk marşını paylaştı

İYİ Parti'den istifa eden ve yeni bir parti hazırlığına girişen Yavuz Ağıralioğlu partisinin ayrıntılarını yarın Ankara'dan duyuracak. Partinin ismi henüz açıklanmazken manifesto öncesi Ağıralioğlu'ndan bir paylaşım geldi. Partisinin ilk marşını paylaşan Ağıralioğlu, "Ayırmadan hiç kimseyi, kayırmadan hiç kimseyi, kırıp dökmeden hiç kimseyi memleketi bir ve beraber edebilme irademizin partisini kuruyoruz" dedi. Klipte yer alan görseller ve marşın sözleri ise oldukça dikkat çekti.

Abone ol
  • Siyaset arenasında yeni bir parti daha sahneye çıkıyor. İYİ Parti'nin genel seçimlerde aldığı kararlara tepki göstererek istifa eden Yavuz Ağıralioğlu o süreçte parti kurma hazırlıklarına başlamıştı.
  • Vatandaşta heyecan uyandıran partinin hazırlıkları gelinen süreçte tamamlanırken tanıtım toplantısı 28 Ekim'de Ankara'da yapılacak.
  • Yavuz Ağıralioğlu, toplantıya saatler kala partisinin ilk marşını paylaştı.

"YOLDA GELİRKEN DİNLEMENİZ İÇİN İLK MARŞIMIZI PAYLAŞILIYORUZ"

  • Sosyal medya hesabından kendisini destekleyenlere çağrıda bulunan Ağıralioğlu, "Partimizin tanıtım toplantısına "Ben Varım!" diyen herkesi bekliyoruz. Yolda gelirken dinlemeniz için de ilk marşımızı paylaşılıyoruz" diyerek 3 dakika 58 saniye olan klipte dikkat çeken sözlere yer verdi.

"YENİ BİR MÜCADELEYE BAŞLIYORUZ"

  • Klibin sonunda halka seslenen Ağıralioğlu "Sizi 29 Ekim'de (yarın) ilanını yapacağımız partimizin kuruluşuna davet ediyoruz" diyerek şunları kaydetti:
  • "Benim aziz millerim, tarih boyunca başına gelen nice zorluklarla kendi iradesiyle baş edebilmeyi bilmiş, 2024 yılında yaşadığı hiçbir sıkıntıyı hak etmemiş, onca derdine rağmen merhametini terk etmemiş, ümidini kaybetmemiş, sizin için yalnız size bağlı olarak bir memleket geleceğini inşa edebilmek kastıyla arkadaşlarımla beraber yeni bir mücadeleye başlıyoruz.
  • Bu mücadele sizi hak ettiğinizi düşündüğümüz güçlü geleceğe taşıma mücadelesidir. Ayırmadan hiç kimseyi, kayırmadan hiç kimseyi, kırıp dökmeden hiç kimseyi memleketi bir ve beraber edebilme irademizin partisini kuruyoruz.
  • Kurduğumuz parti, 85 milyon üyesi olabilen bir parti olsun istiyoruz. Kurduğumuz parti, memleketini sarıp sarmalayabilen bir parti olsun istiyoruz."

ANAHTAR PARTİ

  • Öte yandan dün akşam gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından parti ve amblemi hakkında duyumlarını paylaştı.

  • Saymaz, partinin adının Anahtar Parti olacağını, ambleminin de anahtar şeklinde olacağını belirtti.
İmamoğlu'ndan vatandaşın tepkisine öpücüklü yanıt Gündem AK Parti'den Bahçeli açıklaması: Sonuna kadar arkasındayız Gündem MİT’ten PKK’ya TUSAŞ Harekatı Gündem Bakan Kurum: Biz söylersek yaparız Gündem