X sosyal medya kurucusu Elon Musk'tan reklam iptalleri hakkında açıklama! "Defolsun gitsin"

Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, X platformunda reklam veren büyük şirketlere karşı sert bir tepki gösterdi. Musk, "antisemitik" bulunan paylaşımı sonrası reklam veren markaların reklamlarını geri çekmesi üzerine "Eğer biri bana reklam veya para yoluyla şantaj yapacaksa defolsun gitsin. Lanet olsun. Yeterince açık oldu mu?" dedi.

Abone ol
  • New York Times'ın 2023 DealBook Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan Musk, "antisemitik" bulunan paylaşımı hakkında, "Platformda şimdiye kadar yaptığım en aptalca olmasa da en aptalca şeylerden biri." ifadesini kullandı.
  • Musk, "O tweet veya gönderi için üzgünüm." dedi.

  • ABD'li milyarder, bununla birlikte paylaşımına tepki olarak X platformundan reklamlarını kaldıran firmalara küfürlü ifadelerle sert çıktı.

  • Elon Musk, kaldırılan reklamlara ilişkin şu ifadeleri kullandı:
"Eğer biri bana reklam veya para yoluyla şantaj yapacaksa defolsun gitsin. Lanet olsun. Yeterince açık oldu mu?" 

  • Bazıları tarafından kendisinden nefret edilmesini umursamadığını belirten Musk, "Nefretten vazgeçin. Beğenilmeyi istemenin gerçek bir zayıflığı var." şeklinde konuştu.

  • "Tüm dünya, o reklamcıların şirketi öldürdüğünü bilecek ve biz bunu çok detaylı bir şekilde belgeleyeceğiz." diyen Musk, kendisini destekleyen takipçilerinin söz konusu firmaları benzer şekilde boykot edeceği imasında bulundu.
Almanya Cumhurbaşkanı'na şok: Katar'da karşılama töreni yapılmadı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'ye gidiyor Gündem 46 ilde eş zamanlı operasyon Gündem İsrail-Hamas arasında geçici ateşkes 1 gün daha uzatıldı! Gündem