Van'da Büyük Rus Pazarı'nda yangın VİDEO İZLE

Son dakika haberleri... Van'da 250 iş yerinin olduğu Büyük Rus Pazarı'nda büyük bir yangın meydana geldi. Yangın sebebiyle pek çok dükkan hasar aldı. Olay yerinden gelen görüntüler yangının büyüklüğünü gözler önüne serildi. Yangının kontrol altına alınarak söndürülmesi için müdahaleler sürüyor.

Son dakika haberleri... Van'da İpek Yolu Hastane Caddesi'nde hemen hemen 250 iş yerinin olduğu Rus Pazarı'nda yangın meydana geldi. Yangının çıktığı noktadan gelen ilk görüntülerde çevreyi büyük bir toz bulutunun kapladığı, adeta göz gözü görmeyen bir ortam oluştuğu görüldü. Yangına ekiplerin müdahaleleri devam ediyor.

Ece Üner'in sorusuna Muharrem İnce'den sert yanıt! Stüdyo buz kesti Gündem Metrobüsün parçalandığı anlar tepki çekti Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatih Erbakan ile görüştü Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem