Uşak'ta Merdiven Boşluğuna Düşen Araçta Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Uşak'ta merdiven boşluğuna düşen otomobilde bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Abone ol

Uşak'ta meydana gelen bir kaza, bir kişinin hayatını kaybetmesine ve bir kişinin yaralanmasına sebep oldu. Bozkurt Mahallesi'nde, R.B. (22) yönetimindeki 20 EB 391 plakalı otomobil, yaklaşık 3 metre yükseklikten bir binanın dışındaki bodrum katına inilen merdivenin boşluğuna düştü.

Kaza Sonrası Olay Yeri ve Kurtarma Çalışmaları

Olayın ardından, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine sevk edildi. Sıkışan sürücü R.B. ile yolcu konumundaki Gürhan Taşavlı (17), itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar, ambulansla Uşak'taki hastanelere kaldırıldı.

Yaşanan Gelişmeler

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Gürhan Taşavlı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sürücü R.B.'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Otomobil, kazanın ardından vinç yardımıyla merdiven boşluğundan çıkartıldı. Kazanın nedeni hakkında incelemeler sürüyor.

Uşak'ta bir binanın dışındaki merdiven boşluğuna düşen otomobildeki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Bakanlar Kacır ve Yumaklı, Brezilya'daki Uçak Üretim Tesisini İnceledi Gündem Rize-Artvin Havalimanı 2,3 Milyon Yolcuya Hizmet Verdi Gündem Osmanlı İziyle Türk Çarşısı: Üsküp'ün Tarihi Merkezinde Bir Yolculuk Gündem Türkiye'de Demir Yolu Yolcu Taşıma Rekoru Gündem