Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş'ın kendisine davranışlarını anlattı: 'Böyle bir düşmanlık yaşadık'

Halk TV'de katıldığı programda Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş'ın kendisini nasıl muhatap almadığını anlatan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Bir maçta Sayın Mansur Yavaş ön koltukta oturuyor ben arka koltukta oturuyorum. Maç bitene kadar ve maçtan sonra da dönüp bir 'merhaba' bile demediler. Böyle bir düşmanlık yaşadık." ifadelerini kullandı.

Abone ol

ATA İttifakı ortağı Zafer Partisi'nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, Halk TV'de 'İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah'ın konuğu oldu.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na serzenişini dile getiren Özdağ, "Kemal Bey’in Türkiye’de ziyaret etmediği tek bir parti var o da Zafer Partisi..." dedi.

Özdağ'ın açıklamaları şöyle;

"Hiçbir şekilde muhatap alınmıyoruz. Yani düşünebiliyor musunuz bir maçta Sayın Mansur Yavaş ön koltukta oturuyor, ben arka koltukta oturuyorum. Maç bitene kadar ve maçtan sonra da dönüp bir 'merhaba' bile demediler. Böyle bir düşmanlık yaşadık.

"GERİ DÖNMEDİLER"
Kemal Bey'i iki defa devlet güvenliği ile ilgili meselelerde aradım geri dönmediler. Haber yolladım 'acaba size ulaşmamış mıdır?' diye... 'Evet bana ulaşmamış, mutlaka size geri döneceğim' dedi yine geri dönmedi.

Bunlar önemli değil kişisel meseleler... 'Yanınızdaki yüzde sıfırlık saray artıklarını uzaklaştırın, 1924 anayasası deyin, sığınmacıları göndereceğinizi söyleyin, biz sizden milletvekilliği de istemiyoruz, bir şey de istemiyoruz, biz sizi destekleriz' dedim. Buna da dönüp cevap vermediler.

Kemal Bey bütün partileri ziyaret etti. Türkiye’de ziyaret etmediği tek bir parti var o da Zafer Partisi..."

AK Parti Sinan Oğan görüşmesinde neler konuşuldu? Gündem Islak imzalı tutanakları verdi mi? İlk kez konuştu Gündem Halk TV'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veren seçmene hakaret Gündem Yatırımcıya skandal çağrı! Gündem