Ümit Özdağ bile yalanladı: Suriyelinin Türkiye’ye girdiği iddiaları doğru değil

Depremin ilk gününden bu yana yaptığı açıklamalarla deprem felaketinin yönünü başka noktalara çeviren Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, "Suriye'den Türkiye'ye yeni göç dalgası" iddialarına ilişkin bu kez şaşırtan bir açıklama geldi. Bu iddiaları resmi makamlarla görüştüğünü belirten Özdağ, "Sınırdan binlerce Suriyelinin Türkiye’ye girdiği haberleri doğru değil. Tahrik ve panik operasyonlarına kapılmayalım. Uyanık olalım" dedi.

Abone ol

"Suriye'den Türkiye'ye yeni göç dalgası" iddialarına Göç İdaresi Başkanlığı'ndan yalanlama gelmişti.

İddialar gündemdeki sıcaklığını korurken Suriyeliler ile ilgili sık sık çıkış yapan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ da bir yalanlama yaptı.

"HABERLER DORU DEĞİL"
Özdağ twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"Sınırdan binlerce Suriyelinin Türkiye’ye girdiği şeklinde ses kayıtları dolaşıyor. Konuyu bilen resmi-resmi olmayan önemli kaynaklar ile görüştüm: Bu haber doru değil. Tahrik ve panik operasyonlarına kapılmayalım. Soğukkanlı/uyanık olma zamanı. Yaşasın Türkiye-Yaşasın Cumhuriyet."

"Suriye'den Türkiye'ye yeni göç dalgası" iddialarına yalanlama Gündem Canlı yayında panik anları! Gündem CHP'li Fikri Sağlar: AKP yüzbinlerce yeni sığınmacıyı Türkiye'ye getiriyor Gündem Son dakika... BaBala TV hakkında soruşturma Gündem