Türkiye yaralarını sarıyor: Adıyaman Kahta Narlıdere Köyü’ne AFAD gönüllüleri yardımlarını ulaştırdı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerimizin başında şüphesiz Adıyaman geliyor. Adıyaman'da birçok binada enkaz çalışmaları yapan AFAD ekipleri aynı zamanda çeşitli noktalarda bulunan depremzedelere de yardım malzemeleri ulaştırıyor. Son olarak Adıyaman Kahta Narlıdere Köyü’ne AFAD gönüllüleri yardımlarını ulaştırdı. O anları Haberet'ten Bahadır Çolak görüntüledi.

Abone ol

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat Pazartesi saat 4.17'de 7,7; Elbistan ilçesinde saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde deprem olurken, Gaziantep'te de büyüklükleri 6,4 ile 6,5 olan iki deprem meydana geldi.

7,7 büyüklüğündeki depremin ardından saat 13.24'te bir deprem daha meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan depremin büyüklüğü 7,6 olarak kaydedildi ve bu depremlerinden ardından 1891 artçı deprem meydana geldi.

20 BİN 665 VEFAT VAR
Açıklanan son resmi rakamlara göre peş peşe gelen depremler sonucunda 20 bin 665 vatandaşımız hayatını kaybetti.

80 binden fazla ise yaralı vatandaşımız hastanelerde tedavi altında.

AFAD ADIYAMAN'DA YARALARI SARIYOR
Depremin başından beridir 10 ilimizin birçok noktasında faaliyet gösteren AFAD yetkilileri enkaz çalışmalarında hayatta olan vatandaşlarımızı kurtarmaya çalışırken aynı zamanda depremden etkilenen vatandaşlarımız için yardım malzemelerini de iletiyor.

AFAD son olarak Adıyaman Kahta Narlıdere Köyü’ne AFAD gönüllüleri yardımlarını ulaştırdı.

Özdağ'ın provokatif söylemleri sürüyor Gündem BDDK'dan depremzedelere yönelik ilave kararlar! Gündem Deprem sonrası yanardağ oluştu! "Ölümcül olurdu..." Gündem Orhan Aydın'ın acı günü! Gündem