Türkiye tek yürek olmuş depremle mücadele için 4 koldan mücadele ederken ilahiyatçı yazardan tepki çeken çıkış

Türkiye Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla sırasıyla 4,7 ve 4,6'lık depremin enkazıyla mücadele ediyor. Adeta 'kıyamet' dedirten deprem 10 ilde ciddi yıkıma sebep oldu. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği felakette 10 binlerce kişi de yaralandı. Türkiye'nin her yerinden ve dünyadan afetzedelere destek için büyük uğraşlar gösteriliyorken İlahiyatçı Yazar Cemil Kılıç sosyal medya hesabından hükümeti eleştirdi. İşte ayrıntılar...

Abone ol

Kahramanmaraş'ta dün gece saat 04.17'de meydana gelen depremle Türkiye büyük bir hüzne gözlerini açtı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem 10 ilde ciddi oranda yıkıma sebep oldu.

Depremde enkaz altında kalanları kurtarmak ve kurtulanların ihtiyaçlarını gidermek adına Türkiye tüm imkanlarıyla seferber oldu. Dünyadan da 4. seviye afet durumu için destek yağdı.

Devlet güçleri başta olmak üzere vatandaşından ünlüsüne herkes deprem bölgesi için canla başla mücadele ederken İlahiyatçı Yazar Cemil Kılıç, sosyal medya hesabından provokatif paylaşımda bulundu.

Kılıç'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:
Yol yapmışsın yolun çökmüş, hastane yapmışsın hastanen çökmüş, yaptığın havalimanı da çökmüş, yahu AFAD binan bile çökmüş. Utanmıyor musun?

Celal Şengör: Siz halka yalan söylediniz Gündem BDDK'Dan deprem bölgesiyle ilgili karar! Gündem Buket Aydın ile Haftalık Deprem Özel Yayını Gündem Haluk Levent isyan etti Gündem