Türkiye Kamu-Sen, Çalışanların Ekonomisini Güçlendirmek İçin Ek Zam Talep Ediyor

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, çalışanların ekonomik refahı için ek zam ve refah payı uygulanması gerektiğini vurguladı.

Abone ol

Önder Kahveci: "Çalışanlarımızın ekonomisini güçlendirmek gerekiyor."

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Zonguldak'ta düzenlenen Bölge İstişare Toplantısı'nda, çalışanların ekonomik durumunu iyileştirmek amacıyla ek zam taleplerinin olduğunu dile getirdi. Kahveci, "Refah payı uygulamasını mutlaka hayata geçirmeliyiz." diyerek sendikacılığın önemine vurgu yaptı.

ÇALIŞANLARIN HAKLARI VE EKONOMİK SORUNLAR

Kahveci, Türkiye Kamu-Sen'in, memur sendikacılığının amiral gemisi olduğunu ifade etti. Görevlerinin, çalışanların hak ve menfaatlerini koruyup geliştirmek olduğunu belirten Kahveci, "Devletimizi seviyoruz, devletsiz hiçbir şeyin olamayacağını biliyoruz." şeklinde konuştu.

DÜNYA ÜZERİNDEKİ ADALETSİZLİKLERE SES ÇIKARIYORLAR

Kahveci, Türkiye'nin çevresindeki olaylara da değinerek, "Biz mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. Kudüs'teki zulme sessiz kalamayız." dedi. Gazze'deki dramın yanı sıra Doğu Türkistan, Bosna ve diğer zulümlerle ilgili de Türkiye Kamu-Sen’in duyarlılığını vurguladı.

EKONOMİK İYİLEŞTİRME TALEPLERİ

Kahveci, "Memurların yoksulluk sınırının üstünde bir ücrete kavuşmasını talep ediyoruz." dedi ve mevcut enflasyon hesaplamalarının yetersiz olduğunu belirtti. "Enflasyona dayalı ücret politikası terk edilmelidir." ifadelerini kullanan Kahveci, memurlar için ayrı bir enflasyon hesaplanması gerektiğini vurguladı.

HİZMET BİNALARININ AÇILIŞI

Toplantının ardından Kahveci, sendikaya bağlı şubelerin hizmet binalarının açılış törenine katılarak, kurdele kesti. Yeni hizmet binalarının, çalışanlar için daha iyi şartlar sunma hedefinde önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Zonguldak'ta Bölge İstişare Toplantısı'nda sendika yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Kahveci, burada konuşma yaptı.

Üst Geçit Onarımına Rağmen Tehlikeli Geçişler Devam Ediyor Gündem İsrail'in Yeni Tahliye Talebi Gündem Kadın Zabıta Ekipleri Görevde Gündem Bitlis'te üzücü boğulma olayı Gündem