Türk Silahlı Kuvvetleri depremzedelerin her daim yanında: Bir askerimizin omzuna başını koyan çocuk yürekleri ısıttı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından hem bölgedeki güvenliği sağlama hem de depremzedelere yardım elini uzatma görevini 12. günde de sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri askerleri bölgedeki çocuklara da kol kanat geriyor. Bir askerimizin omzuna başını koyup dinlenen çocuğun kaydedildiği video yürekleri ısıttı. İşte o anlar.

Abone ol

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede görevlendirilen askerler, çocuklara kol kanat geriyor.

Depremden etkilenen çocuklarla yakından ilgilenen askerlerimiz ile çocukların arasındaki güzel anlar izleyenlerin yüreğini ısıtıyor.

BAŞINI OMZUNA KOYUP DİNLENDİ
Depremzedelerin kaldığı çadırlar bölgesinde hem güvenliği sağlama hem de yardımcı olma görevinde olan askerlerimizden bir tanesinin yanına yaklaşan küçük bir kız çocuğu ardından başını askerimizin omzuna koyarak dinlendi. O anlar herkesi duygulandırdı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüye "O baş koyduğun omuz; devlettir, millettir… Sen de; geleceğimizsin, Türkiye’sin! Devlet-millet el ele yaralarımızı saracak, Türkiyemizi büyütmeye devam edeceğiz!" notu yazıldı.

GAZİANTEP'E ÇADIR KURDULAR
Askerlerimiz Gaziantep'e çadır kurup çadırın etrafını da çocukların hoşuna gidecek şekilde donattılar.

Minik Azra'nın videosunu çeken görevlinin ifadesi ortaya çıktı! Gündem Adıyaman'a yeniden doğal gaz verilecek Gündem Küçükçekmece'de deprem paniği! Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Üyesi Komsic'i kabul etti Gündem