TSK'yı kınayıp PKK'ya arka çıkmıştı! HDP'li Sezai Temelli hakkında soruşturma

Son Dakika: HDP'li Sezai Temelli, terör örgütlerine yönelik olarak gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarını nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) hedef alarak terör örgütünün kanalında alçak iftiralarda bulundu. Temelli’nin skandal açıklamaları sonrası Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Abone ol

HDP vekili Sezai Temelli, terör örgütü PKK'nın kanalına çıkıp Türk ordusunu hedef aldı.

TSK'nın terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik hava harekatlarında sivilleri öldürdüğü yalanını ortaya atan Temelli, operasyonları kınadı.

"Savaştan beslenen bir zihniyet her türlü saldırıyı ısrarlı bir şekilde sürdürüyor" diyen HDP vekili, "Olan Kürt halkına, Kürt çocuklarına oluyor çünkü hedef Irak ve Suriye Kürdistan'ıdır." diye konuştu.

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sınır ötesi harekat icra eden Türk ordusunu karalamaya çalışan Temelli hakkında soruşturma başlattı.

Kılıçdaroğlu'ndan Kavala Can Atalay ve Tayfun Kahraman'a ziyaret Gündem Dünyanın en büyük konteyner gemilerinden birine "Türkiye" ismi konuldu Gündem Türkiye 50 kilometre derine indi Gündem Terör hedeflerinin vurulmasını etkilemedi Gündem