Trabzon'da HÜDA PAR gerginliği sürüyor: İkinci kez açılan standa tepki gösterilince Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esentürk olay yerine geldi

Trabzon'da Cumhur İttifakı ortaklarından HÜDA PAR'ın seçim standı açması sonrası vatandaşlar 2 gündür tepkilerini dile getiriyor. Geçtiğimiz gün kaldırılan stant bugün de açıldı ve Trabzon halkı yeniden tepki gösterdi. Tepkilerin ardından Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esentürk olay yerine geldi.

Abone ol

Trabzon'da açtıkları standı vatandaşların tepkisi sonrası kaldırmak zorunda kalan HÜDA PAR, aynı caddede bugün bir kez daha stant açınca HÜDA PAR'lılar ile vatandaşlar arasında gerginlik çıktı.

Trabzon'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün gerçekleştirdiği miting öncesi HÜDA PAR'ın açtığı stant protesto edilmişti.

CADDEDEN KALDIRILDI
Polisin güvenlik önlemi aldığı stant, daha sonra caddeden kaldırılmıştı.

Bugün aynı caddede bir kez daha stant açan HÜDA PAR'lılara vatandaşlar tepki gösterdi. HÜDA PAR'lılar ile Trabzonlular arasında gerginlik çıktı.

EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNDE
Haber61'in haberine göre, dün Trabzon Kahramanmaraş Caddesi'nde stant açan HÜDA PAR üyeleri, vatandaşların tepkisini çekmişti. Parti üyeleri, bugün yine aynı yerde stant kurunca ortam gerildi.

Stant kuran HÜDA PAR üyelerine cadde üzerinde bulunan bazı vatandaşlar, tepki gösterdi. Vatandaşlar ile HÜDA PAR üyeleri arasında sözlü tartışma yaşandı.

Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esentürk de olay yerine gelerek öfkeli vatandaşlarını yatıştırmaya çalıştı. Esentürk, vatandaşlarla bir süre görüştü.

MEB'den 45 bin öğretmen ataması Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'da halka seslendi Gündem Nusret Mayın Gemisi Üsküdar'da ziyaretçileriyle buluşuyor Gündem "Kılıçdaroğlu'na verdiğiniz her oy Kandil'e gidecek" SEÇİM 2023