Terör örgütü propagandası yapan 2 kişi DEM Parti teşkilatında yakalandı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yapanlara operasyon düzenlendi. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 2 şüphelinin DEM Parti Esenyurt ilçe merkezinde yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Abone ol
  • İstanbul Valiliği, sosyal medyada terör örgütü propagandası yapan 2 şüphelinin Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinin Esenyurt'taki ilçe merkezinde yakalanıp gözaltına alındığını bildirdi.

DEM PARTİ TEŞKİLATINDA YAKALANDILAR

  • Valilikten yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya mecralarında terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
  • Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı soruşturma dosyası ile Büyükçekmece 3. Sulh Ceza Hakimliğinin kararı kapsamında Esenyurt'ta 3 adreste arama yapıldı.

BEBEK KATİLİ ÖCALAN'IN FOTOĞRAFI ELE GEÇİRİLDİ

  • DEM Parti'nin Esenyurt'taki ilçe merkezinde yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. Buradaki aramalarda çok sayıda yasaklı yayın, gazete ile bölücü terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğraf ve posterleri ile dijital materyaller ele geçirildi.

CHP'nin DEM Parti ile ittifak yaptığı Esenyurt'taki DEM Parti İlçe Başkanlığı'ndan çıkanlar dikkat çekti.

İlk cemre düştü Gündem Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu Gündem CHP ve DEM'in İstanbul pazarlığı İBB Meclis'i için sürüyor Gündem Alper Gezeravcı uzay sürecini anlattı Gündem