Tartışmaların odağındaki imam hatip müdürü bu kez de müdür yardımcısının kapısını kırdı

Bursa'da "Okulda başı açık kız öğrenci istemiyorum" çıkışında bulunduğu iddiasıyla tartışma yaratan bir imam hatip ortaokulunun müdürü bu kez de tekmeyle kadın müdür yardımcısının kapısını kırdı. Müdür yardımcısı tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedilen görüntülerde müdürün kapıyı kırarak yanındaki erkeklerle birlikte içerideki eşyaları dışarıya çıkardığı anlar yer aldı. Daha sonra MEB müdürü açığa alırken olayla ilgili inceleme başlattı.

Abone ol

Bursa'da bir imam hatip ortaokulu müdürünün, öğrenci velileriyle yapılan toplantıda "Herkesin başını kapatması gerek" şeklinde baskıcı bir ifade kullandığı iddia edilmişti. Ayrıca müdürün "Bizler İslam'ın değerlerini savunuyoruz, bu yüzden şort giyen veya başını örtmeyen öğrencilere müdahale ederiz" şeklindeki sözleri de veliler tarafından kaydedilmişti.

BU KEZ KADIN MÜDÜRÜN KAPISINI KIRDI

Okulda başı açık kız öğrenci istemediğini söyleyerek gündeme gelen İmam Hatip Müdürü, bu sefer kadın müdür yardımcısının kapısını kırdı.

"GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANIYOR"

Görüntüler kapısı kırılan kadın müdür yardımcısı tarafından kaydedildi. Öğretmen, müdürün görevini kötüye kullandığını belirtti. Eğitim Sen Başkanı Derviş Erdem, meslektaşına yapılan bu çirkin saldırıyı kınadığını ifade etti.

AÇIĞA ALINDI

Olayın ardından kapı kıran müdür açığa alınırken Milli Eğitim Bakanlığı olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattığını açıkladı. 

4 üniversitede bazı fakülte, yüksekokul ve enstitüler kapatıldı Gündem Yavaş'tan 'başka partiden aday olacak' iddiasına yanıt Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gaziler Günü paylaşımı Gündem Narin'in ölüm nedeni belli oldu! Gündem