Tam 200 bin TL! 'Eleştiri özgürlüğü' diyen Kemal Kılıçdaroğlu Jahrein'e dava açtı

Milli ve dini tüm değerlere hakaretleri 'eleştiri özgürlüğü' olarak gören CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Jahrein'in sözlerini mahkemeye taşıdı. Sosyal medyada Jahrein olarak tanınan Ahmet Sonuç, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine 200 bin TL'lik dava açtığını mahkeme dosyasını paylaşarak duyurdu.

Abone ol

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın şahsına, ailesine ve makamına, İslam dinine ve Türkiye Cumhuriyeti'nin manevi değerlerine yapılan saldırıları 'eleştiri hakkı' olarak gören CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Jahrein'in (Ahmet Sonuç) eleştirilerine dava açtı.

200 BİN TL'LİK DAVA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Jahrein'in 'leblebi kafalı' ve 'demans hastası' ifadeleri sonrasında soluğu mahkemede aldı.

Eleştiri özgürlüğü söylemleri ve kendini 'demokrat dede' olarak tanıtmaya çalışmasıyla çelişen Kılıçdaroğlu, 200 bin TL'lik dava açtı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ahmet Sonuç (Jahrein) dava dosyasını paylaştı. 

İşte Jahrein'in Twitter paylaşımı;

Demokrat dedeniz Kemal Kılıçdaroğlu kendisini eleştirirken kullandığım “leblebi kafalı ve demans hastası” söylemlerime çok alınmış. 200.000₺’lik tazminat davası açmış. Napçan bu parayı? Airfryer mı alcan yeni?

Jahrein, Kemal Kılıçdaroğlu'nun açtığı davanın dosyasını paylaştı
Türkiye'nin yeni gündemi: Kız çocuklarına ayrı okul! Gündem 18 kaçak göçmen organizatörü yakalandı Gündem 15 Temmuz kahramanı Zekai Aksakallı kara geceyi anlattı! Gündem Bakan Hakan Fidan Stoltenberg ve Huitfeldt ile görüştü Dünya