Taksim'de sahte dolar dağıtıp lüks villada Onlyfans'e ponografik içerik üreten sapkınlar hakim karşısında! Böyle pişkin savunma görülmedi

İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtıp "Taksim'de muhtaçlara dolar dağıtalım dersek" yazısı ile sosyal medya üzerinden paylaştıkları ileri sürülen 14 sanık, birer yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Lüks villada Onlyfans'e ponografik içerik ürettiği ortaya çıkan şahıslar kendilerini skandal ifadelerle savunurken amaçlarının halkı kandırmak olmadığını söyledi.

Haberin devamı için tıklayınız

Yüzü maskeli bir grup, 6 Ağustos 2023 tarihinde İstiklal Caddesi'nde yürüdükleri esnada dolar dağıtmış ve çektikleri o görüntüleri sosyal medyada paylaşmıştı. Konuyla ilgili inceleme başlatılmasının ardından şüphelilerin Büyükçekmece Alkent Mahallesi'nde kiraladıkları bir villada, sosyal medya hesabı için videolar çektikleri belirlenmiş ve adrese yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alınmıştı.

Adliyeye sevk edilen 5 şüpheli "Halkın bir kesimini alenen aşağılama" suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Diğerleri ise savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı.