Sözcü, 1 Mart 2023 tarihinde yayın hayatına başladı! İzleyenlerin duyduğu ilk kelime 'Korkma' oldu

Genel Yayın Yönetmenliğini Yılmaz Özdil'in üstlendiği Sözcü Televizyonu yayın hayatına başladı. 1 Mart 2023 Çarşamba günü saat 08.00'da yayın hayatına başlayan Sözcü Televizyonu (SZC), İstiklal Marşı ile açıldı. İzleyenlerin duyduğu ilk kelime 'Korkma' oldu.

Abone ol

27 Haziran 2007 tarihinde merkezi İstanbul olmak üzere kurulmuş olan Sözcü Gazetesi, 1 Mart 2023 Çarşamba günü saat 08.00'da yayın hayatına Çağla Atlı ve Murat Muratoğlu'nun sunduğu 'Sabah Şerifleri' adlı programla başladı. Kanalın açılışı İstiklal Marşı ile açılırken, izleyenlerin duyduğu ilk kelime 'Korkma' oldu. 

Yayın hayatına başlayan Sözcü'nün logosu şu şekilde: 

Yayın hayatına İstiklal Marşı ile giriş yapan Sözcü Televizyonu'nun o anlarını da Yılmaz Özdil, "Bedel ödedik, biat etmedik, yok ederiz zannettiler, sabrettik, imkansız dediler, gülümsedik… Sözcü televizyonu vatana millete hayırlı olsun" diyerek paylaştı.

İletişim Başkanlığı'ndan depremle ilgili Dezenformasyon Bülteni Gündem Akşener'den Kızılay'ın çadır satışına tepki Gündem 6'lı masanın adayı merak ediliyordu: 2 Mart'ta açıklanacak mı? Siyaset Hatay'da artçı depremler sürüyor Gündem