Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yetkilileri eleştiren Tarkan öfke kustu!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından birçok ünlü sosyal medya hesabından paylaşım yaparak üzüntüsünü dile getirdi. Megastar Tarkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yetkilileri eleştirdi.

Abone ol

"İhmalkârlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi" diyen megastar Tarkan, binlerce insanın ölümünden sorumlu olanların değil, yardıma koşanların ateşe verildiği ifade etti.

Tarkan Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Yaşanılan deprem felaketini ben de herkes gibi büyük üzüntü ve gözyaşlarımla izledim, izliyorum.

Biliyorum çok kez altı çizildi ama ben de söylemeden edemeyeceğim. Deprem ülkesi olan memleketimizde yetkili merciler, bilim insanlarının uyarılarına kulak verseydi ve gerekli önlemler önceden alınsaydı depremin verdiği tahribat bu boyutta yaşanmayacaktı. İhmalkârlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi.

Milletçe içimiz yanarken, herkes tek yürek olmuşken arama kurtarma ekipleri sivil toplum kuruluşları ve vatandaş günlerdir canla başla umutların sönmemesi için mücadele ederken, yetkililerden kimse samimi bir üzüntüyle elini kalbine, vicdanına koyup kabul etmiyor bu sonucun hatalarını, ihmalkarlığını. Aksine binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar değil yardıma koşanlar ateşe veriliyor. İnanılır gibi değil.

Çok yazık... Milletimiz bunu hak etmiyor."

7.6'lık deprem havuzu taşırdı! Depremin boyutunu gözler önüne seren anlar kamerada Gündem 228. saatte Hatay'dan gelen mucize Gündem NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Türkiye'ye geliyor Gündem 10 il için kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği uygulanacak Gündem