Son dakika! Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumunu açıkladı

Son dakika haberleri... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumunu açıkladı. Bakan Koca, Cumhurbaşkanı'nın sağlık durumuna ilişkin açıklamasında, " Sağlık durumu gayet iyi. Geçirmiş olduğu enfeksiyon gastroenteritin etkisi azalmış durumda. " dedi. Peki gastroenterit enfeksiyonu nedir?

Abone ol

Son dakika haberleri... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen akşamlarda katıldığı bir canlı yayında rahatsızlandığını açıklamıştı.

Erdoğan dün de doktorlarının kendisinin istirahat etmesi gerektiğini belirterek sağlık durumu hakkında açıklamada bulunmuştu.

 Bakan Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu ile ilgili açıklamasında, "Cumhurbaşkanımızla görüştüm, size selamı var" dedi.

Bakan Koca açıklamasında şu açıklamada bulundu:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlık durumunu hepinizin yakından takip ettiğini biliyorum. Bu sabah kendileri ile birlikteydim hepinizi çok selamları var. Sağlık durumu gayet iyi.

Geçirmiş olduğu enfeksiyon gastroenteritin etkisi azalmış durumda. 

En yakın zamanda programlarına devam edecekler.

Kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten, kendisine duacı olan tüm hemşehirlilerine teşekkürlerini iletti."

GASTROENTERİT ENFEKSİYONU
Gastroenterit, ishal ve kusmaya neden olan çok yaygın bir sağlık sorunu olarak bilinir. Genellikle bakteriyel veya viral sebeplerden kaynaklanan bu sorun, her yaştan insanı etkileyebilir. Özellikle küçük çocuklarda sık görülen ve halk arasında genel olarak mide ve bağırsak üşütmesi ya da bağırsak bozulması gibi durumlar için kullanılan gastroenterit, sulu ishal ve kramp tarzında gelişen karın ağrısıyla kendini belli ederek bulantı, kusma ve ateşe neden olur.

Yargıtay'dan emsal karar: Evinizi kayınvalidenizin üzerine yapmayın Gündem Meclis Deprem Komisyonu Raporu yayımladı: 165 ciddi tespit yapıldı Gündem İlk nükleer yakıt yüklendi, Akkuyu açıldı Gündem İstanbul Valiliği: CHP Ataşehir Bürosu'na saldırıp havaya ateş açarak kaçan 6 kişi yakanlandı Gündem