Son dakika! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Adıyaman'da canlı yayında depreme yakalandı

Son dakika deprem haberleri... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Adıyaman'da depreme ilişkin basın açıklaması düzenleyeceği esnada depreme yakalandı. O anlar kameralara yansıdı.

Son dakika deprem haberleri... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Adıyaman'da düzenleyeceği basın toplantısı öncesi yeni bir deprem meydana geldi.

Depreme canlı yayında yakalanan Karaismailoğlu, masanın altına saklanarak kendini korudu.

İstanbullu taksicilerden depremzedelere destek! VİDEO Gündem Molozlar arasından çıkarılan küçüğün dilinden tek bir söz döküldü Gündem Elazığ'da depremde hasar gördüğü için boşaltılan bina çöktü Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem