Son Dakika: Türkiye Yunanistan ile ne zaman temas kuracak? Milli Savunma Bakanlığı tarih verdi

Son dakika haberleri... Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadele ve Yunanistan ile kurulması beklenen temas hakkında açıklama yaptı. 1 haftada 44 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklanırken, Yunanistan ile yakın temasın eylül ayında gündeme gelebileceği belirtildi.

Abone ol

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), son bir haftada 44 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Böylece bu yıl etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1146 oldu.

TERÖRE GEÇİT YOK

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, son bir haftada 44 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı bu yıl içinde 1146'ya, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar ise 38 bin 489'a ulaştı.

YUNANİSTAN İLE TEMAS KURULACAK

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Yunanistan ile ilişkiler doğrultusunda yapılan açıklamada "Eylülde temaslar gündeme gelebilir." ifadelerine yer verildi.

Mama lobisi Paw Guards'ın başı Erkin Erdoğdu yakalandı! Gündem 4 PKK'lı terörist teslim oldu Gündem 5 ilçede Scooter hız sınırı düşürüldü Gündem Otobüs iğrenç sapıklık: Giymeyin böyle gözümüz kayıyor Gündem