Son Dakika: PKK'da çözülme büyüyor! 1 ayda 32 terörist teslim oldu

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Irak'ın kuzeyi ve Suriye'deki PKK yapılanmalarına fırsat verilmeyeceğini açıkladı. PKK'daki çözülmenin de büyüyerek devam ettiğini vurgulayan Bakan Yerlikaya, 1 ayda 32 teröristin teslim olduğunu duyurdu.

Abone ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Terör örgütü çözülmeye devam ediyor. 3 terörist daha teslim oldu." ifadelerine yer verdi.

3 PKK'lı terörist teslim oldu

1 AYDI 32 TERÖRİST TESLİM OLDU

Resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Yerlikaya, 1 aylık verileri paylaştı.

Bakan Yerlikaya, "Son 2 ayda güvenlik güçlerimize teslim olan terörist sayısı 32 oldu. Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü TEM ve İstihbarat Şube Müdürlüklerimizce yürütülen ikna çalışmaları sonucunda 3 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerimize teslim oldu." ifadelerine yer verdi.

Irak'ın kuzeyinde ve Suriye'de yapılanma içinde olan PKK'ya nefes aldırılmayacağını vurgulayan Bakan Yerlikaya, "Teslim olan örgüt mensupları, terör örgütünün Kuzey Irak ve Suriye’deki yapılanması içerisinde faaliyet yürütüyordu. Terörle mücadelenin her alanında görev alan kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Bilinsin ki… Terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek." paylaşımında bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 3 PKK'lı teröristin daha teslim olduğunu duyurdu
NATO'dan ilk kadın amiral Gökçen Fırat'a "Kritik öneme sahip" mesajı Gündem Ukrayna'dan kalkan gemi İstanbul Boğazı'nda Gündem Doktorlar LGBT vakıflarından para mı alıyor? Gündem İsviçre basını muhalefete akıl verdi! Gündem