Son Dakika: Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK'lı öldürüldü

Son dakika haberleri... Mehmetçik, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK'lı teröristi öldürdü. Milli Savunma Bakanlığı, "Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek" açıklamasında bulundu.

Abone ol

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin etkisiz hala getirildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada "Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek" ifadelerine yer verildi.

İşte Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama;

"Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyinde terörist temizliğine ara vermeden devam ediyor. Son olarak Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek!"

Milli Savunma Bakanı Güler Aliyev tarafından kabul edildi Gündem Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camii'nin kundaklanmasına tepki Gündem Yapay zeka da "istifa" dedi Gündem "Doğan" kodlu terörist etkisiz halde Gündem