Son Dakika: MİT PKK'nın sözde uyuşturucu ticareti sorumlularından Abdulmutalip Doğruci'yi öldürdü

Son dakika haberleri... MİT, PKK’nın sözde uyuşturucu ticareti sorumlularından terörist Abdulmutalip Doğruci'yi Süleymaniye kırsalında etkisiz hale getirdi.

Abone ol
  • MİT, PKK’nın sözde uyuşturucu ticareti sorumlularından terörist Abdulmutalip Doğruci'yi Süleymaniye kırsalında etkisiz hale getirdi.

FİNAN KAYNAĞINA OPERASYON

  • Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, MİT, terör örgütü PKK'nın sözde sorumlularından Cesur Vedat kod adlı Abdulmutalip Doğruci'nin, örgütün Türkiye'deki uyuşturucu ticaretini düzenlediğini belirledi.

  • Doğruci'nin, Süleymaniye kırsalındaki uyuşturucu ticareti faaliyetlerini organize etmesi ve denetlemesi için terör örgütü PKK tarafından olarak özel olarak görevlendirdiğini tespit eden MİT, düzenlediği operasyonla, Doğruci'yi, Süleymaniye kırsalında etkisiz hale getirildi.
  • Teröristin, geçmiş dönemde İstanbul'da "uyuşturucu ticareti ve nitelikli yağma" suçlarından yargılandığı, 2017'de Irak'a geçerek kırsalda faaliyet göstermeye başladığı belirlendi.

Tunceli'deki depremin ardından Naci Görür: Bu fay kırılmaya hazır Gündem Gram altın rekor tazeledi! Ekonomi Şahinler çetesi çökertildi Gündem AK Parti yerel seçimler için kolları sıvadı! 31 Mart sabahına kadar durmak yok Gündem