Son Dakika: Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve TSK komutası Irak sınırında

Son Dakika: Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde dün gece saatlerinde hain terör örgütü mensuplarının TSK'nın üs bölgesine sızma girişimi sonucu çıkan çatışmanın ardından Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Kuvvet Komutanları ile bugün Şırnak’a gitti. 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığında toplantı gerçekleştiren Bakan Güler, harekat bölgeleriyle ilgili talimatlar vererek Güvenlik Toplantısı için İstanbul'a geçti.

Abone ol
  • Son Dakika: Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit verilen terör saldırısı sonucu Şırnak’a gitti.
  • Şırnak'ta 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığında toplantı gerçekleştirdi Pençe-Kilit Harekât bölgesiyle ilgili talimatlar veren Bakan Güler daha sonra Güvenlik Toplantısı'na katılmak üzere İstanbul’a geçti
  • Bakan Güler'e Genelkurmay Başkanı Metin Gürak ve Kuvvet Komutanları eşlik etti.

  • Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit verdiğimiz terör saldırısının ardından beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Kuvvet Komutanları ile Şırnak’a gitti." ifadelerine yer verildi.

OPERASYON BÖLGELERİNE YÖNELİK TALİMATLAR VERDİ

  • Şırnak'ta 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığında toplantı gerçekleştiren Bakan Güler Pençe-Kilit Harekât bölgesiyle ilgili bilgi aldı.

  • Operasyon bölgelerinde yapılacak çalışmalara ilişkin talimatlar veren Bakan Güler daha sonra Güvenlik Toplantısı'na katılmak üzere İstanbul’a gitti.

29 HEDEF İMHA EDİLDİ, 20 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

  • Öte yandan Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde dün gece saatlerinde terör örgütü üyelerinin TSK üs bölgesine sızma girişimi sonucu çıkan çatışmaların ardından gece boyunca hava operasyonları düzenlendi.

  • Irak ve Suriye’nin kuzeyine yönelik düzenlenen operasyonlarda teröristlere ait mağara, sığınak, barınak ve petrol tesislerinden oluşan 29 hedef imha edildi, 20 terörist etkisiz hale getirildi.

MSB'den operasyonların görüntüleri paylaşıldı:

Devlet Bahçeli'den terörle mücadele mesajı Gündem İYİ Parti'de bir istifa daha Siyaset 2024'ün ilk siyasi partisi 'Emekliler Partisi' kuruldu Gündem Pençe-Kilit bölgesinde 23 terörist etkisiz hale getirildi Gündem