Son Dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Mersin'de Yerel Seçim mitinglerine başladı

Son dakika haberleri... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de Yerel Seçim mitinglerine "Cumhur bizim, Türkiye hepimizin" temasıyla start verdi. Cumhur İttifakı seçmeninin yoğun ilgisiyle karşılanan Bahçeli, "CHP esirdir, iflas etmiştir. Belediyeyi terör sevicilere peşkeş çekenlere değil, Misak-ı Milli'nin mirasçısı Cumhur İttifakı'nı seçin" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Abone ol
  • MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart'taki Yerel Seçimler için sahaya indi.
  • "Cumhur bizim, Türkiye hepimizin" temasıyla başlayan miting, Misak-ı Milli'nin ilan edilişinin 104. yıl dönümünde başladı.

İşte MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin açıklamalarından derlenenler;

Mersin her şeyden evvel tarih, kültür tanrım turizm ve ticaret kentidir. Aynı zamanda Mersin kardeşliğin timsalidir. Burada ayrımcılığa yer yoktur. Burada aymazlığa geçit yoktur. Türkiye'nin her yöresinin kokusu hakim. Ne var ki Mersin son 5 yıldır yerinde saymaktadır. Dedikodu belediyeciliği, sosyal medya belediyeciliği Mersin'i yorgun düşürdü. Kayırmacılık, haksızlık, yolsuzluk ve hukuksuzluk Mersin'in önünü kapatmıştır.

"CHP ZİHNİYETİ SINIFTA KALDI"

Bölücü örgütlerin nasıl şımartıldığını biliyoruz. Şimdiye kadar kazanan bir avuç çıkarcıdır, palazlanan kaymak tabakadır, biti kanlanan devlet ve millet muhalifi kadrodur. CHP ile hayal kırıklılığı devasa boyutlara ulaşmıştır. Mersinli kardeşlerimi düşünen darda ve zorda olanları düşünen, taş üstüne taş koyan belediye yönetiminden ne iz ne de eser var. Devletin kaynaklarını dağıtan, şaibeli bir belediye anlayışı ortadadır. Geride kalan 5 yılın telafisi lazım.

CHP zihniyeti sınıfta kalmış, hepten çuvallamıştır. Yapamayan gitmeli, yapacak olan gelmelidir. başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları bu görevi üstlenmelidir. Beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. Mersin'i tanımayanlara akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz.

DEM'lenmiş CHP'ye yeter diyecek misiniz? İnanıyorum ki Mersin kamburlarından kurtulacak. Liman ve lojistik kenti olan Mersin ayak bağlarından kurtulacak. Yozlaşmış belediyeciliğin sonu göründü. Mersin gücüne güç katacak.

"MERSİN TÜRKİYE YÜZYILININ PARLAYAN YILDIZI OLACAK"

Hiçbir vatandaşımız ilgisiz kalmayacak. Herkesin elinden tutup bağ, bostanın bereketi olacağız. Kalbimiz Mersin ile olacak. Huzur, kardeşlik ve istikrar dolu Mersin, Türk ve Türkiye Yüzyılının parlayan yıldızlarından olacak.

Herkes tersine giderken biz Mersin'i ileriye taşımak geliştirmek istiyoruz.

Mersin Büyükşehir Serdar Soydan'dır. Anamur Belediye Başkan adayımız Hidayet Kılıç, Bozyazı Belediye Başkan adayımız Mustafa Çetinkaya, Çamlıyayla Belediye Başkan adayımız Ali Rıza Genç, Erdemli Belediye Başkan adayımız Mustafa Kara, Gülnar Belediye Başkan adayımız Fatih Öngel, Mut Belediye Başkan adayımız Volkan Şeker, Silifke Belediye Başkan adayımız Sadık Altınok, Tarsus Belediye Başkan adayımız Mahmut Tat, Toroslar Belediye Başkan adayımız Ali Öz...

"HER MÜŞKÜLÜ YENECEĞİZ"

Sizlerin bu iradesi bölücülere kesin bir tokattır. Fitne ne kadar yaygın ve yoğun olsa da fedakarlıkla bezenmiş faziletli gönüllerin duası ile karşımıza düşen her müşkülü yeneceğiz.

Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'ye hizmetle memurdur. Cumhur İttifakı Türkiye Yüzyılının mimar başıdır.

İSRAİL'İN GAZZE'DEKİ VAHŞETİNE TEPKİ

Gazze'de korkutucu bir katliam var. Bebekler süt yerine kendi kanlarını içerek hayatlarını kaybediyor. İsrail soykırım suçu işliyor. İsrail-Filistin arasında iki devletli çözüm iklimi oluşmalıdır. Silahlar susmalı. Lahey'deki İsrail'e ihtiyati tedbir kararı müsbettir. İsrail'in barbarlığını tescilleyen ara kararı hiçbir ülke yok sayamaz.

BM soykırımın önlenmesi ve cezalandırılması için çıkan karar bağlayıcıdır. Filistinli mazlumlara karşı işlenen soykırımın cezasız kalmaması insanlık borcudur. Adalet mutlaka tecelli etmelidir. Ağlayarak can veren sabilerin hesabı İsrail'den sorulmalıdır. Türkiye haklının ve mazlumun yanındadır.

ABD'TE TERÖRLE MÜCADELE VE F-16 MESAJI

Türkiye'yi zora sokmak, iç sorunlara gömülmesini sağlamak için kiralık katilleri, terör örgütlerini üzerime salıyorlar. Maksat Türkiye'nin artan bölgesel ve küresel imajını zedelemek. Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki varlığımızı çekemiyorlar. Terörü yerinde yok etme stratejimizi bitirmek istiyorlar, PKK'yı silahlandırıp Türkiye'ye yönelik saldırı emri veriyorlar. Kahraman evlatlarımızı şehit ediyorlar. Milli birlik ve kardeşliğimizi dinamitlemek için yanıp tutuşuyorlar. FETÖ'cü alçakları sürekli tedarikte tutuyorlar.

Teksas krizinden sonra eyaletleri arasındaki cepheleşmeyi sertleştiren ABD'nin komşu ülkelerdeki varlığı gayriahlakidir, gayrihukukidir, gayrimeşrudur. Amerika terör örgütlerine yönelik operasyonlarımızdan rahatsız. Peki ABD, Suriye ve Irak'ta ne iş yapıyor. Buralardaki oluşu gayri hukukidir. Irak'tan tamamen çekilmesinden başka akla yatkın başka seçenek yoktur. Türkiye ABD ile sınır olmaktan rahatsız, teröre destek vermesinden rahatsız, dayatmalardan rahatsızdır. F-16'larla olan beklentimizin karşılanması müttefiklik namusudur.

"CHP ESİR VE BİTMİŞ DURUMDADIR"

TBMM'de terör saldırılarına karşı hazırlanmış ortak metinlere imza atmayan bu CHP'dir. Bölgelerindeki belediyeleri teröristlere teslim çeken CHP'dir. Bugünkü CHP esirdir, bitmiştir, tükenmiştir, iflas etmiştir, işgal edilmiştir. Mersin'i DEM'lenmiş CHP'den arındırmak milli huzur ve güvenlik için mecburdur.

Geride kalan 100 yılın kalpazan yüzlerine, yeni yüzyılın bakir sayfalarında dipnot olarak bile yer bulamayacaklarına kaniyiz. Devir Türk devridir, zemin Türk İslam coğrafyalarıdır. Zafer 3 Ocak ruhuyla Mersin'indir.

Misak-ı Milli stratejik bir diriliştir. Bizim irademiz bellidir. Türkiye Yüzyılı hedefleri hataya geçecek, tarihe yön verecektir. Herkes büyük Türk milleti ailesinin onurlu üyesidir. 31 Mart geldiğinde Mersin tercihini Cumhur'dan yana kullanacaktır. Cumhur bizim, Türkiye hepimizin. 

Saadet Partisi'nin İBB adayı Birol Aydın oldu Gündem İETT otobüsü kazasında 2 kişi yaralandı Gündem Adana'da DAEŞ operasyonunda kırmızı bültenle aranan 6 şahıs yakalandı Gündem HSK'ya üye seçimi bu hafta TBMM'de yapılacak Gündem