Son Dakika: MHP 55 ilçe belediye başkan adayını daha açıkladı

Son Dakika: MHP, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için hazırlıklara devam ediyor. Partinin 55. kuruluş yılı nedeniyle 55 Belediye Başkan adayını daha açıklandı. Açıklanan isimlerden 1'i büyükşehir ilçe adayı, 54'ü ilçe belediye başkan adayı oldu.

Abone ol

Son Dakika: MHP'de 55 aday daha belli oldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 55 ilçe belediye başkan adayı listesini açıkladı.

Durmaz, açıklamasında, "Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 5. etap olarak adaylıkları kesinleşen 1 Büyükşehir İlçe, 54 İlçe Belediye Başkan Adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızın isim listesi aşağıdadır" ifadelerini kullandı.

Aralarında Balıkesir'in Susurluk, Osmaniye'nin Bahçe, Hasanbeyli, Kadirli, Sumbas ve Toprakkale ilçelerinin de bulunduğu 55 ilçe belediye başkan adayı şu şekilde:

Listenin devamı şu şekilde...

Listenin devamı şu şekilde...

Listenin devamı şu şekilde...

Bomba iddia! Cumhuriyet Savıcısının katilinin kuzeni CHP'nin kampanya yöneticisi Gündem İYİ Parti İstanbul ve Ankara için aday çıkartacak mı? Gündem Bankaya girmeden önce ayakkabılarını çıkardı Gündem Abisinin ölümün anlattı! "Bizim bir cinayetimiz var" Gündem