Son Dakika: Mehmetçik 5 PKK'lı teröristi hain emellerine ulaşmadan öldürdü

Son dakika haberleri... Milli Savunma Bakanlığı, kahraman Türk ordusunun Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığında 5 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız..." ifadelerine yer verildi.

Abone ol
  • Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde terörle mücadelenin amansızca devam ettiğini vurguladı.

5 PKK'LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

  • Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Teröristlerin saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

İşte Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi X hesabından yapılan paylaşım;

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız...

35 bin sağlık personeli atamasında son durum Gündem Aile ve Gençlik Fonu için şartlar belli oldu Ekonomi İsmail Küçükkaya'dan CHP'ye aday eleştirisi: Beni heyecanlandırmıyorlar Siyaset CHP İstanbul'da aday krizi Gündem