Son Dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den kritik görüşme

Son dakika haberleri... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, görüşme talep ettiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi. Akşener ile Özel'in 31 Mart 2024'teki Yerel Seçimler için iş birliği konusunu ele aldı. Zirve sonrası açıklamalarda bulunan Akşener, "Bazı şehirlerde işbirliği yapabilir miyiz, bunu konuştuk. CHP'nin teklifini GİK'te değerlendireceğiz" dedi.

Abone ol
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi başladı.

  • Akşener ile Özel'in 31 Mart 2024'teki Yerel Seçimler için iş birliği konusunu ele alacağı ifade edildi.

  • CHP lideri Özel'e CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Zeybek, Gül Çiftçi ve Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın eşlik etti.

ORTAK BASIN TOPLANTISI YAPTILAR

  • Ev sahibi Akşener ile misafiri CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.
  • Liderler kısa değerlendirmeler yaparken Özgür Özel, "Önemli değerlendirmeler yaptık. Tüm seçim bölgelerinde tek başına seçime girecek. Saygı duyuyoruz. İttifak kelimesi yoruldu. Eğer mümkün olursa bu yerel seçimde birlikte çalışma için değerlendirme yaptık." dedi.
  • Meral Akşener ise yaptığı açıklamada, "Bizim kararımız var. 81 ilde seçime girmek. Bazı şehirlerde işbirliği yapabilir miyiz, bunu konuştuk. Pazartesi günü bu konuyu Genel İdare Kurulu’nda konuşacağız. Kararı tekrar görüşeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Eski İsrail Başbakanı: Hamas'ın yenilme ihtimali düşük Gündem Elon Musk'tan reklam açıklaması! "Defolsun gitsin" Gündem Almanya Cumhurbaşkanı'na şok: Katar'da karşılama töreni yapılmadı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'ye gidiyor Gündem