SON DAKİKA! İstinye Park'ta yangın! İstanbul'da korku dolu anlar

Son dakika haberleri... İstanbul İstinye Park'ta çıkan yangınla yükselen dumanlar korku saldı. Sarıyer'de bulunan İstinye Park AVM'den yükselen dumanlar bir anda gökyüzünü kapladı. Yangınla birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının itfaiye ekipleri tarafından söndürüldüğü öğrenilirken bölgede yangından dolayı trafiğin kitlendiği görüldü.

Abone ol

Saat 17.00 sıralarında Sarıyer'de bulunan İstinye Park'ta iddialara göre, tadilat esnasında çatıdaki malzemeler bilinmeyen bir nedenle tutuştu.

DUMANLAR GÖKYÜZÜNE YÜKSELDİ
Kısa süre içerisinde büyüyen yangın, AVM'nin çevresini dumanlar kapladı. Yangınla birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ
Alışveriş merkezinden alevlerin yükseldiği anlarda vatandaşlara korku dolu anlar yaşatırken, alışveriş merkezinde bulunanlar tahliye edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Yangın nedeniyle bölgedeki trafik kitlenirken, yangının boyutu vatandaşların kameralarına yansıdı.

Ekrem İmamoğlu İstanbul'da pazarcı esnafının eleştirisine sert bir dille tepki gösterdi: Ahlaksızsın Gündem Ankara Valiliği'nden depremzedelere: Oy kullanmak isteyenlere kolaylık! Gündem Sinan Oğan'ın bir talebi oldu mu? Gündem Enver Aysever'in algı operasyonu ti'ye alındı! Ofsayt ve penaltıya da Erdoğan karar veriyor Gündem